Maria Törnqvists har märkt stor skillnad i stallet efter att hon installerat Anolytechs maskin

Maria Törnqvist installerade Anolytechs maskin i stallet för 8 månader sen efter att ha blivit rekommenderad av en bekant som är professor inom just vatten.

        – Jag har märkt stor skillnad på hästarna som nu dricker mer och inte längre blir uttorkade. Jag är otroligt nöjd med resultatet och är glad att jag fick Anolytech rekommenderat till mig.

Maria Törnqvist driver stall Därningsholm i Fågelrum som ligger åtta mil nordost om Göteberg som har plats för 40 hästar. Genom att använda Anolytechs maskin är Maria Törnqvist och stall Därningsholm försäkrade mot bakterier i dricksvattnet.

        Anolytech producerar hypoklorsyra (underklorsyrlighet) som dödar bakterier, sporer, virus, mögel och andra svampar i dricksvatten. Det är en effektiv lösning som är helt utan farliga kemikalier. Produktionsutrustningen finns på plats i stallet och doserar en låg och kontinuerlig dos hypoklorsyra med hög precision direkt i inkommande vatten.

        – Vattnet är fräscht och smakar gott. Jag har märkt stor skillnad på både hygien och kvalité på vattnet före och efter jag börjat använda Anolytechs produkter.

Ofta utgör dricksvatten 30-50% av fodergivan vilket innebär att dricksvatten som innehåller oönskade bakterier kan skada produktionen och vara dåligt för djurhälsan. Att sänka de totala bakterietrycket genom bakteriefritt dricksvatten kan innebära friskare djur, arbetstidsbesparingar och färre kemikalier på gården.

Maria driver blogg och hemsidan https://stalltornqvist.se/ där vi kan läsa om hennes rekommendationer och erfarenhet av Anolytech.

        – Anolytech håller en mycket god standard och service på både tjänster och produkter och man märker direkt att det är kvalitetsprodukter som säljs.

        På frågan vad hon skulle säg till andra som driver stall säger Maria: – Jag rekommenderar starkt Anolytech till alla gårdar.

Dela inlägget

Add Your Heading Text Here